Kunstbus

Met onze ‘Kunstbus’ beogen wij de leden in staat te stellen om op een comfortabele en gezellige manier van culturele activiteiten te genieten.

De uitjes zijn toegankelijk voor álle leden van Vereniging Santpoorts Belang; er is dus geen apart lidmaatschap van ‘de Kunstbus’ meer. De activiteiten worden georganiseerd en begeleid door leden van de kunstbuscommissie.

Wij proberen een zo divers mogelijk programma samen te stellen. Per seizoen zijn er ongeveer vijf uitstapjes naar een concert of een theatervoorstelling. Deze vinden meestal plaats in de Stadsschouwburg in IJmuiden of in een van de theaters in Haarlem. De uitstapjes vinden in het algemeen plaats op een doordeweekse dag/avond, een enkele keer op zondagmiddag.

Alle deelnemers komen met eigen vervoer of samen met anderen. Iemand die om vervoer verlegen zit, kan dat laten weten aan een van de leden van de kunstbuscommissie (zie gegevens hieronder). Deze doet dan haar best om iets voor u te regelen.

Daarnaast gaan we ongeveer twee keer per seizoen (per bus) naar een aansprekende tentoonstelling of een uniek project, ergens in Nederland. Deze activiteiten nemen vaak een hele dag in beslag, van ongeveer 9:30 uur tot 16:30 uur. We lunchen dan ergens of genieten van een high tea.

Programma, informatie en communicatie

Het programma voor dit seizoen staat op de website onder Kunst en Cultuur.

Inschrijven

U dient zich in te schrijven via de website.

Kunstbuscommissie

Fleur Stringer        023 538 1816
Els Kamerbeek      023 538 6993
Mieke Engelsman  023 537 3377