UitDeKunst

UitDeKunst is de nieuwe naam voor onze Kunstbus. We nemen hierbij afscheid van deze, ons zeer vertrouwde naam. Met UitDeKunst beogen we alle leden van Santpoorts Belang in staat te stellen om op een comfortabele en gezellige manier van culturele activiteiten te genieten. Deze uitjes worden georganiseerd en begeleid door het UitDeKunst-team.
Wij proberen een zo divers mogelijk programma samen te stellen. Per seizoen zijn er een aantal uitjes naar een concert of een theatervoorstelling. Deze vinden meestal plaats in de Stadsschouwburg van Velsen, of in een van de theaters in Haarlem. De deelnemers komen met eigen vervoer, of samen met anderen. Iemand die om vervoer verlegen zit, kan dat laten weten aan een van de leden van het UitDeKunst-team (zie gegevens hieronder). Deze zal proberen iets te regelen.
Daarnaast maken we ongeveer drie keer per seizoen een uitstapje naar een aansprekende tentoonstelling ergens in Nederland. Dit doen we meestal per bus, soms met eigen vervoer, of trein.
Deze excursies nemen vaak een hele dag in beslag, van ongeveer 09:30 tot 16:30 uur. We lunchen dan ergens of genieten van een high tea. 
Per excursie zullen we de zwaarte aangeven, dus bijvoorbeeld hoe ver de loopafstand is. Dat is belangrijk voor mensen onder ons met een beperking op dat gebied.
Programma, informatie en communicatie 
Zodra het programma van UitDeKunst voor het seizoen 2023-2024 rond is, wordt het per e-mail gestuurd aan alle leden. Daarnaast zal het programma gepubliceerd worden op de website. De website is tevens de plek waar u zich kunt inschrijven. 

 

 

 

Kunst en Cultuur
Kunst en Cultuur
UitDeKunst

Theaterbezoek Pink Floyd Project

Cursusnummer:
KEC031
UitDeKunst
UitDeKunst
UitDeKunst
UitDeKunst
UitDeKunst

Theaterbezoek Boni the Musical

Cursusnummer:
KEC036
UitDeKunst

Ashton Brothers-Brothers

Cursusnummer:
KEC037
UitDeKunst

Excursie Architectuur Rotterdam

Cursusnummer:
KEC038

SC3