Cursusnummer:
KOK004

Indisch koken

Koken

Onder leiding van de enthousiaste Indonesische Sri leert u de echte Indonesische keuken onder de knie te krijgen. In de eerste vier lessen, steeds van 13:30 tot 16:30 uur, bereidt u gevarieerde Indonesische gerechten, zoals bami goreng, semur daging, gado-gado, daging rendang, sate ajam, loempia, oerapan en sajoer lodeh. U neemt de zelfbereide maaltijd mee naar huis om er daar heerlijk van te smullen. De laatste les maakt u een Indonesische rijsttafel en u gaat er vervolgens samen van genieten in 't Brederode Huys. Tijdens de lessen worden de ingrediënten en de kooktechnieken besproken. De cursusprijs is inclusief ingrediënten en receptuur.
Meenemen: schort, snijplank en een aantal bakjes om de zelfgemaakte gerechten in mee te nemen.
2023: 13, 20 en 27 september, 4 en 25 oktober

  • 5 lessen van 4 uur Toon details
    • 1: woensdag 13 sep 2023 - 13:30 – `t Brederode Huys
    • 2: woensdag 20 sep 2023 - 13:30 – `t Brederode Huys
    • 3: woensdag 27 sep 2023 - 13:30 – `t Brederode Huys
    • 4: woensdag 4 okt 2023 - 13:30 – `t Brederode Huys
    • 5: woensdag 25 okt 2023 - 13:30 – `t Brederode Huys
  • € 120,00 Inclusief € 12,00 voor cursusmateriaal.
  • Sri Sumarni
  • `t Brederode Huys Toon adres-info
Startdatum
Lesvorm