Per categorie:
  Per soort:
Welkom bij de Vereniging Santpoorts Belang


KONINGSDAG

Vlag hijsen en oranjebitter – vrijdag 27 april 11:00 uur


Het bestuur nodigt alle leden van harte uit voor de koningsdagviering op vrijdag 27 april op het terras van ‘t Brederode Huys.
Om 11:00 uur wordt de vlag gehesen en het Wilhelmus gezongen. Daarna wordt een traditioneel glaasje oranjebitter geschonken en is er nog een samenzijn met hapjes en drankjes tot 12:30 uur.Zomeravondbridge – vrije inloop


Na het reguliere bridgeseizoen organiseren wij aansluitend op zeven woensdagavonden een vrije inloop bridge. Voor beginnende bridgers is dit een leuke manier om aan het spelen op een club te wennen. Ook zonder eigen bridgepartner bent u van harte welkom en kunt u in principe altijd spelen. Er worden elke avond 6 rondes gespeeld van 4 spellen.
Wij vragen u om uiterlijk 19:15 uur aanwezig te zijn in verband met het verwerken van de inschrijvingen, zodat we om 19:30 uur kunnen beginnen.
Rond 22:45 uur wordt de bridge-uitslag bekend gemaakt.

Speelavonden: 2-9-16-23 en 30 mei, 6 en 13 juni
Inschrijfgeld € 2,50 per persoon per avond


Vrijwilligersuitje


Op zondag 18 maart jl. heeft de Vereniging Santpoorts Belang haar vrijwilligers in het zonnetje gezet. Met z’n allen hebben we feest gevierd op 'MS de Jordaan', de Amsterdamse feestboot. Het was een uitbundig feest met Hollandse drankjes en hapjes, met heel veel live meezing- en dansmuziek en een warm Hollands buffet. Natuurlijk bleef de polonaise en een heuse muziekbingo niet achterwege en volgens velen was het een groot succes.
Klik hier voor het fotoalbum


Zaterdag 14 april is er weer een Repaircafé in 't Brederode Huys!
Tijdens het Repaircafé in december heeft Seaport TV een filmpje gemaakt. Het geeft een goed beeld van hoe het er tijdens het Repaircafé aan toe gaat.
Klik hier voor het filmpje


Programma 2017-2018


Veel cursussen zijn vol of bijna vol maar voor een aantal cursussen kan nog worden ingeschreven. Ook wordt er door Aldwin Kroeze nog een extra cursus Art-Nouveau Jugendstil in april gegeven en in februari start nog een cursus I-pad voor beginners. U kunt voor beide inschrijven.Nieuws

Expositie van cursisten in ’t Brederode Huys
> lees meer

Binnenkort

Excursie museum More en kasteel Ruurlo zonder MK (excursie)
Startdatum: 09 mei 2018

Excursie museum More en kasteel Ruurlo met MK (excursie)
Startdatum: 09 mei 2018


 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Klik hier voor de actuele activiteiten agendaOp onze website vindt u alle informatie door het klikken met de muis op de diverse knoppen in de groene balk of in de linkerkolom bij het cursusaanbod.
Kijkt u gerust rond en maakt uw keuze door verder te klikken op de cursus waarvoor uw belangstelling is gewekt.Controleert u uw inschrijving op naam van de activiteit, dag en tijd.
U kunt het programma van de Kunstbus hier inzien.
Download het Programma van de Kunstbus alleen voor informatie, inschrijven kunt u via de website