Per categorie:
  Per soort:
Welkom bij de Vereniging Santpoorts Belang


Repair Café is weer van start gegaan op 9 september

Slechts weinigen wisten dit keer de weg te vinden naar het Repair Café. Had het te maken met de grondwerkzaamheden rond de DekaMarkt; is alles al gerepareerd thuis? Of moet u er weer aan wennen dat er de 2e zaterdagmiddag van de maand handige mensen klaar zitten om u te helpen met een elektrisch apparaat dat stuk is, een computer- of (mobiele) telefoonprobleem, met een kleine kledingreparatie of narigheid met uw fiets. Ook kleine reparaties aan sieraden behoren tot de mogelijkheden en niet te vergeten: er zijn ook reparateurs voor klokken en horloges. In oktober (de 14e) doet het Repair Café mee met de ANWB fietsverlichtingsactie, noteer vast in uw agenda!
Graag zien we u de 2e zaterdag van de maand van 13:30- 16:00 uur een keer langskomen, eventueel alleen voor de gezelligheid! Reparaties of adviezen zijn in principe gratis, maar een donatie is altijd welkom.
Voor meer informatie zie ook: www.repaircafe.org

Het Open Huys werd weer druk bezocht. Veel mensen kwamen langs in ’t Brederode Huys voor een laatste advies, een kennismaking met de docent, voor de gezelligheid of om zich ter plekke in te schrijven. Voorzitter Liefke Sinnema bedankte in haar openingsspeech alle vrijwilligers die meegewerkt hebben aan het tot stand brengen van het nieuwe cursusprogramma.
Verder verwelkomde zij alle aanwezige docenten en wenste allen veel succes en plezier toe in dit nieuwe cursusjaar. Klik hier voor de fotoimpressie.Het programma 2017-2018 wil gezien worden!


Inmiddels hebben al meer dan 1500 inschrijvingen hun weg gevonden in ons Cursusaanbod. Veel cursussen zijn al vol of bijna, dus aarzelt u niet te lang met uw inschrijving. Het is jammer als u teleurgesteld wordt.Nieuws

Unieke expositie van Max Koker in 't Brederode Huys
> lees meer

Binnenkort

Excursie Beelden aan Zee en Mauritshuis zonder MK (excursie)
Startdatum: 27 september 2017

Excursie Beelden aan Zee en Mauritshuis met MK (excursie)
Startdatum: 27 september 2017

Film: A scent of a woman (overige)
Startdatum: 29 september 2017

Repaircafé (overige)
Startdatum: 14 oktober 2017

Carmen vs Carmen met Iberica de Danza (theater)
Startdatum: 07 november 2017

Kerstconcert Spaarndam (concert)
Startdatum: 10 december 2017

Nieuwjaarsreceptie voor Leden van de Vereniging (overige)
Zaterdag 06 januari 2018, 15:30-17:00 uur

'Wat ik moest verzwijgen' met Anne Wil Blankers (theater)
Startdatum: 10 januari 2018


 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Klik hier voor de actuele activiteiten agendaOp onze website vindt u alle informatie door het klikken met de muis op de diverse knoppen in de groene balk of in de linkerkolom bij het cursusaanbod.
Kijkt u gerust rond en maakt uw keuze door verder te klikken op de cursus waarvoor uw belangstelling is gewekt.Controleert u uw inschrijving op naam van de activiteit, dag en tijd.
U kunt het programma van de Kunstbus hier inzien.
Download het Programma van de Kunstbus alleen voor informatie, inschrijven kunt u via de website