Per categorie:  Per soort:Film Dolor y gloria

Film


Vrijdagmiddag 24 september a.s. is het filmmiddag en u bent van harte welkom. Er wordt deze middag de film Dolor y Gloria vertoond.

Dolor y gloria is de nieuwe film van Spaanse meester Pedro Almodóvar (Los abrazos rotos, Volver, Todo sobre mi madre), waarin een regisseur op leeftijd terugblikt op het verleden en de keuzes die hij onderweg heeft gemaakt. Met prachtige rollen voor steracteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz.

Salvador Mallo (Antonio Banderas) heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een oude film van Salvador onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem in contact met voormalig acteur Alberto (Asier Etxeandia). De twee worden eindelijk weer herenigd, nadat ze lang geleden zijn gebrouilleerd. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador. Terugdenkend aan zijn jeugd en zijn moeder (Penélope Cruz) wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen.

Inschrijving verplicht!
Aanvang is 14:00 uur en de toegang is gratis

tijd: vrijdag 14:00-16:00 uur
startdatum:24 september 2021 - 3 lessen
plaats:De Poorterszaal
docent: Geen
prijs: € 0,00
code: DIV004  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: