Per categorie:  Per soort:Filmmiddag: The wife


Vrijdagmiddag 27 september a.s. is het weer filmmiddag en u bent van harte welkom. Er wordt deze middag de film THE WIFE vertoond.

Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Glenn Close kreeg voor haar rol een Oscar nominatie in de categorie 'Beste actrice'.
Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan.
Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in The Wife.

Aanvang van de film is 14:00 uur en de toegang is gratis.

In 2019/2020 zijn er 3 filmvoorstellingen gepland. Hierover wordt u ingelicht via het prikbord, de website, de plaatselijke krant en onze nieuwsbrief. Wel kunt u alvast de volgende data in uw agenda noteren: vrijdag 27 september en 8 november 2019 The Chldren Act. De derde en laatste film De Dirigent wordt vertoond op vrijdag 31 januari 2020.
De aanvang is steeds om 14:00 uur en de entree is gratis.

tijd: vrijdag 14:00-16:00 uur
startdatum:27 september 2019 - 4 lessen
plaats:De Poorterszaal
docent: Geen
prijs: € 0,00
code: DIV004  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: