Per categorie:
  Per soort:
Film: Phantom Thread


Vrijdagmiddag 1 februari a.s. is het weer filmmiddag en u bent van harte welkom. Er wordt deze middag de film Phantom Thread vertoond.

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock.
Vrouwen komen en gaan in Woodcocks leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert, als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, dat het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had overhoop gooit.

Phantom Thread: regisseur Paul Thomas Anderson met onder anderen drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis, Lesley Manville en Vicky Krieps.


Aanvang van de film is 14:00 uur en de toegang is gratis.

tijd: vrijdag 14:00-16:00 uur
startdatum:1 februari 2019
plaats:De Poorterszaal
docent: Geen
prijs: € 0,00
code: DIV004  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: