Per categorie:
  Per soort:
Film: A scent of a woman


Vrijdagmiddag 29 september a.s. is het weer filmmiddag en u bent van harte welkom. Er wordt deze middag de film Scent of a woman vertoond.
Scent of a Woman is een Amerikaanse film uit 1992geregisseerd door Martin Brest en gebaseerd op het boek Il Buio E Il Miele van Giovanni Arpino. Al Pacino won voor zijn hoofdrol een Oscar, waarvoor ook de film zelf, het scenario en regisseur Brest in hun categorieŽn werden genomineerd. Zowel het scenario als de film wonnen daadwerkelijk Golden Globes, evenals Pacino.
Scent of a Woman gaat over de blinde kolonel buiten dienst Frank Slade. Hij woont in bij zijn nicht. Zij wil voor Thanksgiving op reis gaan met haar gezin. De knorrige en alcoholistische Slade wil niet mee en zij zoekt daarom iemand die op hem kan letten en hem kan helpen waar nodig. Charlie Simms neemt de taak op zich om wat geld te verdienen. Wat hij niet weet, is dat Slade een speciaal plan in gedachte heeft voor dat weekend. Hij overtuigt Charlie mee te gaan op een weekend waarin mooie vrouwen, goede wijn, goed eten en tango een rol spelen, waarna Slade een einde aan zijn leven wil maken.

Aanvang van de film is 14:00 uur en de toegang is gratis.

tijd: vrijdag 14:00-16:00 uur
startdatum:29 september 2017 - 4 lessen
plaats:De Poorterszaal
docent: Geen
prijs: € 0.00
code: DIV004  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: